Håndtering af sikkerhedsrisici

Når der registreres en risiko, bliver truslen fjernet og sat i karantæne af Norton-programmet. Du kan se oplysninger om de risici, der er blevet afhjulpet automatisk, i vinduet Sikkerhedshistorik. I nogle tilfælde kræver Norton din opmærksomhed, fordi du skal udbedre en registreret sikkerhedsrisiko manuelt.

Bruger du offentlige wi-fi-forbindelser?

I lufthavne, på caféer, i indkøbscentre og på restauranter er der ofte offentlig wi-fi, der giver dig gratis adgang til internettet. På den ene side er offentlig wi-fi praktisk, men der er også nogle risici forbundet med at bruge disse netværk.

Hold dine private oplysninger skjult for andre med en VPN-forbindelse (virtuelt privat netværk) som f.eks. Norton WiFi Privacy.

Flere oplysninger Se video

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910999_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/05/2017