Gennemse og fjern de trusler, der registreres af Norton Security

Når der registreres en risiko, bliver truslen fjernet og sat i karantæne af Norton-programmet. I nogle tilfælde kræver Norton din opmærksomhed, fordi du skal udbedre en registreret sikkerhedsrisiko manuelt. Hvis du modtager en meddelelse om registrerede trusler eller en advarsel om potentielle sikkerhedsrisici, skal du følge anvisningerne i meddelelsen for at løse problemet.

Bruger du offentlige wi-fi-forbindelser?

I lufthavne, på caféer, i indkøbscentre og på restauranter er der ofte offentlig wi-fi, der giver dig gratis adgang til internettet. På den ene side er offentlig wi-fi praktisk, men der er også nogle risici forbundet med at bruge disse netværk.

Hold dine private oplysninger skjult for andre med en VPN-forbindelse (virtuelt privat netværk) som f.eks. Norton WiFi Privacy.

Flere oplysninger Se video

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1910999_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2018