Redigering af en planlagt scanning

Du kan ændre tidsplanen for en planlagt brugerdefineret scanning, Hurtig scanning eller Komplet systemscanning i vinduet Scanninger.

Redigering af en planlagt scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af den scanning, som du vil redigere, i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. Rediger planen efter behov på fanen Scanningsplan i vinduet Rediger scanning.

De fleste hyppighedsindstillinger indeholder muligheder for at definere tidsplanen yderligere. Angiv de ønskede indstillinger.

6. Klik på Næste.

7. Under fanen Scanningsindstillinger skal du klikke på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910946_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016