Planlægning af scanning

Norton registrerer automatisk computerens inaktivitet og kører en hurtig scanning. Du kan imidlertid også planlægge en komplet systemscanning i overensstemmelse med dine behov. Du kan også konfigurere planlægning af en hurtig scanning og brugerdefinerede scanninger, som du opretter.

Du kan frit vælge, hvornår en brugerdefineret scanning skal udføres. Når du skal vælge, hvor ofte scanningen skal køres (f.eks. dagligt, ugentligt eller en gang om måneden), vises der en række yderligere muligheder. Du kan f.eks. vælge at foretage en månedlig scanning og derefter planlægge at udføre den på flere dage i stedet.

Ud over de brugerdefinerede scanninger, som du opretter, gør Norton det muligt at planlægge en komplet systemscanning og hurtig scanning.

Du kan også planlægge at foretage scanningen med bestemte intervaller (timer eller dage).

Norton giver dig mulighed for at vælge flere datoer, hvis du planlægger en månedlig scanning.

Planlægning af en brugerdefineret scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af den brugerdefinerede scanning, som du vil planlægge, i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. Gør et af følgende på fanen Scanningsplan i vinduet Rediger scanning.

• Hvis du ikke vil køre scanningen på noget bestemt tidspunkt, men gemme scanningsfunktionerne og -elementerne, skal du vælge Planlæg ikke denne scanning.

• Hvis du vil køre scanningen med bestemte tidsintervaller, skal du vælge Kør med bestemt tidsinterval.

• Hvis du vil køre scanningen på et bestemt tidspunkt hver dag, skal du vælge Dagligt.

• Hvis du vil køre scanningen på en bestemt ugedag, skal du vælge En gang om ugen.

• Hvis du vil køre scanningen på en bestemt dag om måneden, skal du vælge En gang om måneden.

Hyppighedsindstillingerne indeholder muligheder for at definere tidsplanen yderligere. Angiv de ønskede indstillinger.

6. Gør følgende under Kør scanningen :

• Hvis du kun vil køre scanningen i inaktiv tilstand, skal du markere Kun i inaktiv tilstand.

• Hvis du kun vil køre scanningen, når computeren er tilsluttet en ekstern strømkilde, skal du markere Kun ved brug af vekselstrøm.

• Hvis du vil undgå, at computeren skifter til dvale- eller standby-tilstand, skal du markere Undgå standby.

7. Vælg den tilstand, som computeren skal være i, når scanningen er fuldført, under Når scanningen er fuldført. Du kan vælge mellem:

• Forbliv tændt

• Sluk

• Dvale

Denne indstilling fungerer kun, hvis du har konfigureret computerens indstillinger for Strømstyring via Windows Kontrolpanel.

• Dvale

Denne indstilling fungerer kun, hvis du har konfigureret computerens indstillinger for Strømstyring via Windows Kontrolpanel.

8. Klik på Næste.

9. Under fanen Scanningsindstillinger skal du klikke på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910914_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016