Sletning af en brugerdefineret scanning

Du kan slette de brugerdefinerede scanninger, du ikke længere har brug for.

Sletning af en brugerdefineret scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på ikonet for sletning ved siden af den brugerdefinerede scanning, som du vil slette, i vinduet Scanninger i kolonnen Slet.

5. Klik på Ja for at bekræfte, at du vil slette scanningen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910897_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016