Kørsel af en brugerdefineret scanning

Når du kører en brugerdefineret scanning, er du ikke nødt til at omdefinere, hvad der skal scannes.

Du kan redigere en brugerdefineret scanning i vinduet Scanninger.

Kørsel af en brugerdefineret scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på Kør ved siden af den brugerdefinerede scanning, som du vil køre, i vinduet Scanninger.

Du kan bruge de følgende valgmuligheder til at afbryde en brugerdefineret scanning:

Pause

Afbryder en brugerdefineret scanning midlertidigt.

Klik på Genoptag for at fortsætte scanningen.

Stop

Afslutter en brugerdefineret scanning.

Klik på Ja for at bekræfte.

5. Gør et af følgende i vinduet Oversigt over resultater :

• Hvis der ikke er nogen elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du klikke på Udfør.

• Hvis der er elementer, der kræver din opmærksomhed, skal du gennemse risiciene i vinduet Registrerede trusler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910881_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016