Oprettelse af en brugerdefineret scanning

Du kan oprette en brugerdefineret scanning, hvis du regelmæssigt scanner en bestemt del af computeren. Du kan bruge en brugerdefineret scanning til at scanne denne del regelmæssigt uden at skulle definere den hver gang. Du kan også planlægge, at en brugerdefineret scanning skal køres automatisk på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt eller med faste intervaller. Du kan planlægge en scanning efter dine præferencer. Hvis den planlagte scanning starter, når du bruger computeren, kan du køre scanningen i baggrunden, så du ikke behøver at stoppe med at arbejde.

Du kan slette scanningen, når du ikke længere har brug for den. Eksempel: Hvis du arbejder på et projekt, hvor du tit udveksler filer med andre. I så fald kunne du oprette en mappe, hvor du gemmer de pågældende filer, så du let kan scanne dem, før du åbner dem. Når projektet er færdigt, kan du slette den brugerdefinerede scanning for denne mappe.

Oprettelse af en brugerdefineret scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på Opret scanning i vinduet Scanninger.

5. Indtast et navn til scanningen i feltet Scanningsnavn i vinduet Ny scanning.

Du kan ikke angive et scanningsnavn, der er allerede er i brug.

6. Tilføj de elementer, som du vil scanne, under fanen Scanningselementer. Valg af scanningselementer

7. Angiv, hvornår og hvor ofte scanningen skal udføres, under fanen Søgningsplan. Planlægning af scanning

8. Konfigurer scanningsindstillingerne efter behov på fanen Scanningsmuligheder. Konfiguration af scanningsindstillinger

9. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1910850_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016