Ændring af firewallregler for en IP-adresse

Du kan redigere firewallregler for en IP-adresse, der gælder for en bestemt netværksplaceringsindstilling.

Ændring af firewallregler for en IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering skal du åbne menuen Rediger indstillinger og under Forbindelsesblokering vælge den indstilling, som du vil ændre IP-adresseindstillinger til.

5. Klik på Zoner i menuen Vis, og vælg en række med adgangsindstillingerne for en IP-adresse, som du vil ændre.

6. Klik på Rediger.

7. Foretag de nødvendige ændringer i vinduet Rediger adresse.

8. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18928903_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016