Sådan fjernes firewallreglen for en IP-adresse

Du kan fjerne firewallregler for en IP-adresse, der gælder for en bestemt netværksplacering.

Sådan fjernes firewallreglen for en IP-adresse

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering skal du åbne menuen Rediger indstillinger og vælge en indstilling til forbindelsesblokering.

5. Klik på Zoner i menuen Vis.

6. Vælg rækken med de specifikke adgangsindstillinger for en IP-adresse i ruden Vis, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Fjern, og klik på Fjern igen i bekræftelsesvinduet.

• Klik på -, der vises ud for IP-adressen, du vil fjerne, og klik på Fjern igen i bekræftelsesvinduet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18928902_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016