Sådan fjernes adgangsindstillinger for en tjeneste

Du kan bruge vinduet Forbindelsesblokering til at fjerne adgangindstillingerne og bestemte adgangsindstillinger, som du har konfigureret for en tjeneste.

Du kan dog ikke fjerne den standardindstilling for Forbindelsesblokering, der vises på listen.

Sådan fjernes alle adgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen, hvis indstillinger for Forbindelsesblokering du vil fjerne.

5. Gå til menuen Vis, og vælg Tjenester/porte.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger tjenesten.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger tjenesten.

7. Vælg den påkrævede tjeneste i ruden Vis, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Fjern.

• Klik på - ved siden af tjenestenavnet.

8. Klik på Fjern i bekræftelsesvinduet.

Sådan fjernes individuelle adgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen, hvis indstillinger for Forbindelsesblokering du vil fjerne.

5. Gå til menuen Vis, og vælg Tjenester/porte.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger tjenesten.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger tjenesten.

7. Vælg rækken med de specifikke adgangsindstillinger for en tjeneste i ruden Vis, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Fjern.

• Klik på - ved siden af tjenestenavnet.

8. Klik på Fjern i bekræftelsesvinduet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18928900_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016