Sådan redigeres adgangsindstillinger for en tjeneste

Du kan redigere følgende adgangsindstillinger for en tjeneste:

• Adgangsindstillinger

• Bestemte adgangsindstillinger

• Standardadgangsindstillinger

Sådan redigeres adgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil redigere indstillingerne for Forbindelsesblokering for, i menuen Redigeringsindstillinger.

5. Gå til menuen Vis, og vælg Tjenester/porte.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger tjenesten.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger tjenesten.

7. Gå til vinduet Vis, vælg rækken med tjenestenavnet, og klik derefter på Rediger.

8. Foretag de ønskede ændringer i dialogboksen Rediger tjeneste.

9. Klik på Arkivér.

Sådan redigeres bestemte adgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil redigere indstillingerne for Forbindelsesblokering for, i menuen Redigeringsindstillinger.

5. Gå til menuen Vis, og vælg Tjenester/porte.

6. Gå til fanen Indkommende eller Udgående, og vælg en tjeneste, der skal redigeres bestemte adgangsindstillinger for.

7. Gå til vinduet Vis, vælg rækken med de bestemte adgangsindstillinger for programmet, og klik derefter på Rediger.

8. Foretag de ønskede ændringer i vinduet Rediger tjeneste.

9. Klik på Arkivér.

Sådan redigeres standardadgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil redigere indstillingerne for Forbindelsesblokering for, i menuen Redigeringsindstillinger.

5. Gå til menuen Vis, og vælg Tjenester/porte.

6. Gå til fanen Indkommende eller Udgående, vælg rækken med standardadgangsindstillingerne for tjenesten i vinduet Vis, og klik derefter på Rediger.

7. I det viste vindue Standardhandling for <tjenestenavn> skal du vælge en af følgende indstillinger:

Tillad

Tillader netværksforbindelser for tjenesten.

Bloker

Blokerer netværksforbindelser for tjenesten.

8. Klik på Arkivér.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.