Tilpasning af bestemte adgangsindstillinger for en tjeneste

Norton-programmet gør det muligt at tilpasse indstillingerne for indkommende og udgående netværksforbindelser for hver tjeneste på din Mac. Du kan angive de IP-adresser fra hvilke, der skal tillades eller blokeres forsøg på forbindelse. De specifikke angivne adgangsindstillinger vises i rækken under programnavnet med et minustegn ( - ) og plustegn ( + ).

Du kan tilføje et vilkårligt antal særlige adgangsindstillinger for en tjeneste. Du kan f.eks. tilføje en særlig adgangsindstilling for en tjeneste for at tillade forbindelse fra alle computere på dit netværk. Du kan også tilføje endnu en særlig adgangsindstilling for den samme tjeneste for at blokere forbindelse fra en enkelt computer.

Tilpasning af bestemte adgangsindstillinger for en tjeneste

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen, hvis adgangsindstillinger du specifikt vil vælge.

5. Klik på Tjenester/porte i menuen Vis.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger tjenesten.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger tjenesten.

7. Klik på + ved siden af tjenestenavnet i ruden Vis.

8. Vælg adgangstypen for rettelser i dialogboksen Rediger adresse. Du kan vælge mellem:

Tillad

Gør det muligt at tillade forbindelser til eller fra en IP-adresse.

Bloker

Gør det muligt at blokere forbindelser til eller fra en IP-adresse.

9. Vælg en af følgende indstillinger for at tilpasse de særlige adgangsindstillinger:

Alle computere på mit aktuelle netværk

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra alle computere på netværket.

En enkelt computer

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra en computer, der har en bestemt IP-adresse.

Alle IP-adresser, der begynder med

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra computere, der har en bestemt basisadresse.

Alle IP-adresser på et netværk

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra computere på et lokalt netværk.

10. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18928898_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016