Sådan fjernes adgangsindstillinger for et program

Du kan bruge vinduet Forbindelsesblokering til at fjerne følgende adgangsindstillinger, som du har konfigureret for et program:

• Adgangsindstillinger for et program

• Bestemte adgangsindstillinger for et program

Du kan dog ikke fjerne den standardindstilling for Forbindelsesblokering, der vises på listen.

Sådan fjernes adgangsindstillinger for et program

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen, hvis adgangsindstillinger du vil fjerne.

5. Klik på Programmer i menuen Vis.

6. Vælg programnavnet i ruden Vis, og vælg en af følgende muligheder:

• Klik på Fjern.

• Klik på minustegnet (-) ved siden af programnavnet.

7. Klik på Fjern i bekræftelsesvinduet.

Sådan fjernes bestemte adgangsindstillinger for et program

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

4. I vinduet Forbindelsesblokering i menuen Redigering af indstillinger skal du vælge netværksplaceringen, hvis adgangsindstillinger du vil fjerne.

5. Klik på Programmer i menuen Vis.

6. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger programmet.

7. Vælg den række, der indeholder de særlige adgangsindstillinger, og gør ét af følgende:

• Klik på Fjern.

• Klik på minustegnet (-) ved siden af den særlige adgangsindstilling for programmet.

8. Klik på Fjern i bekræftelsesvinduet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18928897_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016