Norton-programmets genvejsmenu

Genvejsmenuen for Norton-programmet giver nem adgang til Norton-programmet og dets funktioner. Du kan åbne genvejsmenuen for Norton-programmet ved at ctrl-klikke eller højreklikke på ikonet for Norton-programmet i Dock.

Du kan udføre følgende aktiviteter vha. genvejsmenuen:

• Åbne hovedvinduet i Norton-programmet, vinduet Scanninger, vinduet LiveUpdate, vinduet Avanceret og vinduet Rens.

• Gør det muligt at installere den nyeste version af Norton-programmet på andre enheder.

• Beholde eller fjerne ikonet for Norton-programmet i Dock.

• Åbne Norton-programmet automatisk, hver gang du logger på din Mac.

• Se Norton-programmet i mappen Programmer.

• Vise eller skjule Norton-programmet.

• Afslutte Norton-programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18853107_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 04/05/2018