Avanceret beskyttelse

I vinduet Avanceret kan du konfigurere funktionerne til avanceret beskyttelse for Norton-programmet.

De forskellige funktioner for avanceret beskyttelse er som følger:

Norton DeepSight Community Download

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til automatisk at hente en opdateret liste over IP-adresser for computere, som Symantec har registreret som angribere.

Beskyttelse mod sårbarheder

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til at scanne al netværkstrafik til og fra din Mac-computer og sammenligne oplysningerne med et sæt angrebssignaturer.

Angrebssignaturer indeholder oplysninger, som bruges til at identificere en angribers forsøg på at udnytte en kendt sårbarhed i et operativsystem eller program.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18373452_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018