Avanceret beskyttelse

I vinduet Avanceret kan du konfigurere funktionerne til avanceret beskyttelse for Norton-programmet.

De forskellige funktioner for avanceret beskyttelse er som følger:

Norton DeepSight Community Download

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til automatisk at hente en opdateret liste over IP-adresser for computere, som Symantec har registreret som angribere.

Norton DeepSight Community Submission

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til automatisk at sende mistænkelig netværksaktivitet til evaluering hos Symantec.

Symantec arkiverer kun den geografiske placering af den computer, der sender begivenheden. Computerens IP-adresse arkiveres ikke.

Beskyttelse mod sårbarheder

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til at scanne al netværkstrafik til og fra din Mac og sammenligne oplysningerne med et sæt angrebssignaturer.

Angrebssignaturer indeholder oplysninger, som bruges til at identificere en angribers forsøg på at udnytte en kendt sårbarhed i et operativsystem eller program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18373452_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016