Deaktivering eller aktivering af funktionerne til avanceret beskyttelse

I vinduet Avanceret kan du deaktivere eller aktivere følgende funktioner for avanceret beskyttelse i Norton-programmet:

• Norton DeepSight Community Download

• Norton DeepSight Community Submission

• Beskyttelse mod sårbarheder

Avancerede beskyttelsesfunktioner aktiveres som standard. Symantec anbefaler aktivering af alle avancerede funktioner for firewallen.

Aktivering eller deaktivering af Norton DeepSight Community Download

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken DeepSight.

4. I vinduet Indstillinger for Norton DeepSight skal du gøre et af følgende på fanen for downloads :

• Hvis du vil deaktivere Norton DeepSight Community Download, skal du vælge Fra.

• Hvis du vil aktivere Norton DeepSight Community Download, skal du vælge Til.

5. Klik på Udført.

Aktivering eller deaktivering af Norton DeepSight Community Submission

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken DeepSight.

4. I vinduet Indstillinger for Norton DeepSight skal du gøre et af følgende, når du har klikket på fanen Indsendelse :

• Hvis du vil deaktivere Norton DeepSight Community Submission, skal du vælge Fra.

• Hvis du vil aktivere Norton DeepSight Community Submissions, kan du vælge Til.

Deaktivering eller aktivering af beskyttelse mod sårbarheder

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. I rækken Beskyttelse mod sårbarheder skal du flytte skydeknappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18373437_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016