Eksport af indstillinger for forbindelsesblokering for en netværksplacering

Du kan eksportere indstillingerne for netværksplaceringen via vinduet Eksporter. Du kan bruge Eksportér i menuen Fil i menulinjen for Norton-programmet. Norton-programmet eksporterer netværksplaceringens indstillinger i formatet .npfx.

Brug følgende indstillinger til at eksportere netværksplaceringernes indstillinger:

Eksporter alle indstillinger

Gør det muligt at eksportere alle indstillinger for en valgt netværksplacering.

Eksporter kun disse indstillinger

Gør det muligt kun at eksportere nødvendige indstillinger for en valgt netværksplacering. Du kan bruge følgende indstillinger:

• Programblokering

• Forbindelsesblokering

• Programmer

• Tjenester og porte

• Zoner

• Beskyttelse mod sårbarheder

• Overførsel fra Norton DeepSightTM-fællesskabet

Beskyt de eksporterede indstillinger med en adgangskode

Gør det muligt at tilføje en adgangskode, der beskytter det eksporterede arkiv.

Brug afkrydsningsfeltet Beskyt de eksporterede data med en adgangskode til at beskytte de eksporterede indstillinger for netværksplaceringen.

Du kan importere de arkiverede indstillinger senere for at få dem vist eller anvende dem på en anden computer med Norton-programmet.

Eksport af indstillinger for forbindelsesblokering for en netværksplacering

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Fil > Eksport i menulinjen for Norton-programmet.

3. I vinduet Eksportér skal du vælge eksporteringsindstillingen.

4. Klik på Eksporter.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.