Visning af indstillinger for Registrering af placering

Du kan få vist den aktuelle netværksplacering, som din Mac har forbindelse til, og indstillingen Registrering af placering i vinduet Registrering af placering. Du kan også få vist historik for de netværksplaceringer, som din Mac har haft oprettet forbindelse til, og indstillingerne for Forbindelsesblokering.

Visning af indstillinger for Registrering af placering

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken Registrering af placering.

I vinduet Registrering af placering vises den netværksplacering, som din Mac har forbindelse til i øjeblikket.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18373296_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018