Indstillinger for Registrering af placering

Indstillingerne for Registrering af placering gør det muligt at konfigurere indstillinger for firewallen på baggrund af den netværksplacering, som din Mac har oprettet forbindelse til. De konfigurerede indstillinger for firewallen indeholder indstillinger for forbindelsesblokering for programmer og tjenester, der findes på din Mac. Når du opretter forbindelse mellem din bærbare Mac og en ny netværksplacering, beder Norton-programmet dig om at vælge en ny indstilling for firewallen til netværksplaceringen.

Vinduet Registrering af placering kan bruges til følgende:

• Aktivere eller deaktivere funktionen Registrering af placering.

• Vise den aktuelle netværksplacering, som din Mac har oprettet forbindelse til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18373280_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016