Firewallregel for IP-adresser

Vinduet Forbindelsesblokering kan bruges til at konfigurere en firewall for zoner i netværket, som din Mac har oprettet forbindelse til. Du kan konfigurere zoneadgangsindstillingerne til at angive IP-adresser, der skal tillades eller blokeres forbindelser for.

Tillidszone i ruden Vis viser IP-adresser, hvortil eller hvorfra du har tilladt adgangsforsøg for en netværksplacering. Blokeringszone i ruden Vis viser IP-adresser, hvortil eller hvorfra du har blokeret adgangsforsøg for en netværksplacering.

Følgende aktiviteter kan udføres for en zone i vinduet Forbindelsesblokering :

• Konfigurere adgangsindstillinger for en IP-adresse.

• Redigere adgangsindstillinger for en IP-adresse.

• Fjerne adgangsindstillinger for en IP-adresse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18373095_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016