Konfiguration af Norton DeepSight Community Submission

Norton DeepSight Community Submission hjælper med at identificere nye sikkerhedsrisici ved at sende valgte sikkerheds- og programdata til analyse hos Symantec. Symantec analyserer dataene for at finde nye trusler og deres kilder. Du kan aktivere eller deaktivere funktionen Norton DeepSight Community Submission i vinduet Avanceret beskyttelse for at tillade eller blokere indsendelse af oplysninger om sikkerhedsrisici.

Norton DeepSight Community Submission indsamler og indsender kun detaljerede data om Norton-specifikke fejl og komponenter. Der indsamles eller arkiveres ingen personlige oplysninger om brugeren.

Konfiguration af Norton DeepSight Community Submission

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken DeepSight.

4. I vinduet Indstillinger for Norton DeepSight skal du gøre et af følgende, når du har klikket på fanen Indsendelser :

• Hvis du vil deaktivere Norton DeepSight Community Submission, skal du vælge Fra.

• Hvis du vil aktivere Norton DeepSight Community Submission, skal du vælge Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18368495_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016