Konfiguration af Norton DeepSight Community Download

Funktionen Norton DeepSight Community Download gør det muligt at hente en opdateret liste over IP-adresser, som Symantec har registreret som angribere.

Du kan aktivere funktionen Norton DeepSight Community Download, så den opdaterede liste over IP-adresser hentes fra Symantecs servere.

Du kan aktivere eller deaktivere funktionen Norton DeepSight Community Download i vinduet Avanceret for at tillade eller afvise, at der hentes oplysninger fra Symantecs servere.

Konfiguration af Norton DeepSight Community Download

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

3. Klik på indstillingsikonet i rækken DeepSight.

I vinduet Indstillinger for Norton DeepSight vises der en liste over IP-adresser, som Symantec har registreret som angribere.

4. På fanen for downloads skal du vælge den ønskede indstilling for at konfigurere forbindelser for alle IP-adresserne på listen.

Du kan vælge mellem:

Bloker alle forbindelser

Gør det muligt at blokere indkommende og udgående forbindelser fra alle IP-adresser på listen.

Bloker kun indkommende forbindelser

Gør det muligt kun at blokere indkommende forbindelser fra IP-adresserne på listen.

5. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18368393_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016