Indstillinger for Forbindelsesblokering

Du kan konfigurere indstillinger for Forbindelsesblokering for et program, en tjeneste eller en IP-adresse. Firewallen tillader eller blokerer indkommende eller udgående netværksforbindelser på baggrund af indstillingerne for Forbindelsesblokering.

Dine konfigurerede indstillinger for Forbindelsesblokering gælder specielt for den valgte netværksplacering. Indstillingerne gælder kun, når din Mac opretter forbindelse til den angivne netværksplacering.

Du kan konfigurere indstillinger for Forbindelsesblokering for følgende:

Programmer

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for de programmer, der kører på din Mac.

Tjenester/porte

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for de tjenester og porte, der kører på din Mac.

Zoner

Gør det muligt at angive den IP-adresse til eller fra hvilken, der skal tillades eller blokeres forbindelser.

Alle sorteret efter forrang

Gør det muligt at få vist alle adgangsindstillinger for en valgt firewallindstilling.

Når indstillingerne overlapper, får indstillingerne øverst på listen forrang over indstillingerne nederst på listen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18368338_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016