Firewallindstillinger

Indstillinger for firewallen gør det muligt at tilpasse, hvordan firewallen skal overvåge og reagere på indgående og udgående netværkskommunikation. Indstillinger for firewallen indeholder adgangsindstillinger for programmerne, tjenesterne og portene på din Mac. De indeholder også adgangsindstillinger for forbindelser til eller fra andre computere på det netværk, som din Mac har oprettet forbindelse til.

Du kan bruge vinduet Firewall til at tilpasse følgende indstillinger for firewallen:

Programblokering

Gør det muligt at konfigurere regler for firewallen for programmer på din Mac, der bruges til at oprette forbindelse til internettet.

Indstillingerne for Programblokering afgør, om et program, f.eks. en webbrowser eller iTunes, skal have tilladelse til eller nægtes at oprette forbindelse til internettet.

Indstillingerne for Programblokering gælder ikke en bestemt netværksplacering. Indstillingerne for Programblokering ændres ikke, selvom du skifter netværksplacering.

Brug indstillingen Konfigurer under Programblokering til at angive internetadgangen for programmer på din Mac.

Skulle det ske, at indstillingerne for Forbindelsesblokering og Programblokering overlapper hinanden, prioriteres indstillingerne for Forbindelsesblokering frem for indstillingerne for Programblokering.

Forbindelsesblokering

Gør det muligt at tillade eller blokere programmer, porte, tjenester og IP-adresser med følgende formål:

• At oprette forbindelse til din Mac.

• At oprette forbindelse til et netværk.

Indstillingerne for Forbindelsesblokering bestemmer, om indkommende eller udgående forbindelser, der bruger en bestemt tjeneste, et bestemt program eller en bestemt port, skal tillades eller afvises. Du kan også konfigurere firewallen til at tillade eller blokere en bestemt IP-adresse på netværket.

Indstillingerne for Forbindelsesblokering gælder kun for en bestemt placering.

Du kan bruge indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering til at angive forbindelser for programmer og tjenester på din Mac.

Beskyttelse mod sårbarheder

Er en hjælp til at registrere og undgå indtrængen via internettet. Med Beskyttelse mod sårbarheder overvåges al indkommende og udgående trafik på din Mac, og enhver uautoriseret adgang blokeres.

Funktionen giver oplysninger om de programmer på din Mac, der kan blive udnyttet til at udføre skadelige angreb. Der vises også oplysninger om kendte angreb. Du kan administrere listen over signaturer for Beskyttelse mod sårbarheder.

Registrering af placering

Gør det muligt at konfigurere indstillinger for firewallen på baggrund af den netværksplacering, som din Mac har forbindelse til.

De konfigurerede indstillinger for firewallen indeholder indstillinger for forbindelsesblokering for de programmer og tjenester, der findes på din Mac. Når du opretter forbindelse mellem din bærbare Mac og en ny netværksplacering, beder Norton-programmet dig om at vælge en ny indstilling for firewallen til netværksplaceringen.

DeepSight

Gør det muligt at åbne og konfigurere funktionen Norton DeepSight Community Download. Denne funktion gør det muligt at hente en opdateret liste over IP-adresser, som Symantec har registreret som angribere. Du kan vælge, at funktionen Norton DeepSight Community Download skal hente den opdaterede liste over IP-adresser på Symantecs servere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18368335_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/06/2018