Adgangsindstillinger for et program

Du kan bruge vinduet Forbindelsesblokering til at vælge adgangsindstillinger for programmer, der opretter forbindelse til netværket. Du kan tilpasse firewallen til at tillade eller blokere netværksforbindelser til eller fra programmer som iTunes.

Du kan også konfigurere standard- og særlige adgangsindstillinger for et program. Standardadgangsindstillingerne gælder for alle indkommende og udgående forbindelser inden for dit netværk. De særlige adgangsindstillinger gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til bestemte computere.

Følgende aktiviteter kan udføres for et program ved hjælp af vinduet Forbindelsesblokering :

• Konfigurere adgangsindstillinger

• Tilpasse særlige adgangsindstillinger

• Redigere adgangsindstillinger

• Fjerne adgangsindstillinger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v18368297_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016