Angivelse af varighed for Timeout for inaktivitet

Her kan du angive hvor lang tid der skal gå, før Norton anser computeren for inaktiv. Du kan vælge en værdi (i minutter) mellem 1 minut og en halv time. Hvis du ikke bruger computeren i det angivne stykke tid, anser Norton-programmet computeren som inaktiv. Norton-programmet kører derefter de aktiviteter, der er planlagt til at køre ved inaktivitet.

Angivelse af varighed for Timeout for inaktivitet

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg den ønskede varighed på rullelisten i rækken Timeout for inaktivitet.

Du skal muligvis rulle op eller ned i vinduet for at kunne se denne indstilling.

4. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v16052251_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016