Norton Family

Norton Family gør det muligt at oprette din egen Norton Family-konto. Norton Family er et forældrestyringsprogram, som er en smart måde at beskytte dine børn på, når de er online. Norton Family kan hjælpe forældrene med at opnå en bedre forståelse af, hvad børnene interesserer sig for online, så de bedre kan beskytte og vejlede dem.

Du kan bruge ikonet Family i sektionen Mere Norton i hovedvinduet til at oprette din Norton Family-konto. Ikonet vises muligvis ikke i alle Norton-programmer. I så fald kan du ikke bruge funktionerne i Norton Family. Du skal installere Norton Family-klienten på alle de computere, som dine børn bruger. Hvis børnene bruger den samme computer, skal du oprette en konto for hvert af dem og installere Norton Family-klienten på computeren.

Når du har oprettet en konto, kan du konfigurere en række indstillinger på webstedet for Norton Family og holde øje med dine børns internetaktiviteter. Du kan logge på Norton Family når som helst, og se deres aktiviteter på nettet. Du kan også bruge ikonet Family i hovedvinduet til at logge dig ind på din konto og se, hvad børnene foretager sig på nettet.

De følgende Norton Family funktioner hjælper dig til at håndtere dit barns aktiviteter på internettet.

• Opsyn med enheder i Android

• Opsyn med iOS-enheder (kun opsyn med søgninger og brug af internet)

• Internetopsyn og -blokering

• Tidsopsyn

• Opsyn med sociale netværk

• Opsyn med søgning

• Placeringsovervågning

Norton Family kan muligvis ikke anvendes i alle Norton-programmer. I så fald kan du ikke bruge funktionerne i Norton Family.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15978341_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016