Afinstallation af Norton-programmet

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Du kan fjerne Norton-programmet fra computeren på følgende måder:

• Via Kontrolpanel i Windows.

• Via menuen Start.

• Fra Start -skærmen i Windows (Windows 8/8.1).

Du bør udskrive dette emne i hjælpen, inden du fortsætter afinstallationen. Du kan nemlig ikke bruge den onlinehjælpen under afinstallationen.

Du kan geninstallere programmet ved hjælp af den installationsfil, du downloadede fra Norton. Du finder flere oplysninger i Download Norton på enheden

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15972972_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018