Afinstallation af Norton-programmet

Vidste du? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Du kan fjerne Norton-programmet fra computeren på følgende måder:

• Via Kontrolpanel i Windows.

• Via menuen Start.

• Fra Windows Start -skærmen (Windows 8/8.1).

Du bør udskrive dette emne i hjælpen, inden du fortsætter afinstallationen. Du kan nemlig ikke bruge den elektroniske hjælp under afinstallationen.

Du kan geninstallere programmet ved hjælp af den installationsfil, du downloadede fra Norton. Du finder flere oplysninger i Sådan downloades og installeres Norton-programmet på enheden

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15972972_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/03/2017