Afinstallation af Norton-programmet

Du kan fjerne Norton-programmet fra computeren på følgende måder:

• Via Kontrolpanel i Windows.

• Via menuen Start.

• Fra Windows Start -skærmen (Windows 8/8.1).

Du bør udskrive emnet i hjælpen vedrørende afinstallation af Norton-programmet, inden du fortsætter afinstallationen. Du kan nemlig ikke bruge den elektroniske hjælp under afinstallationen.

Hvis du vil geninstallere Norton-programmet på computeren, skal du først afinstallere Norton-programmet fra computeren. Du kan geninstallere programmet ved hjælp af den installationsfil, du hentede fra Norton. Få oplysninger om, hvordan Norton-programmet geninstalleres, i Sådan hentes og installeres Norton-programmet på enheden.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15972972_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016