Planlægning af en komplet systemscanning

Norton registrerer automatisk computerens inaktivitet og kører en komplet systemscanning. Komplet systemscanning beskytter computeren mod infektioner, uden at det går ud over computerens ydeevne. Du kan planlægge en komplet systemscanning på bestemte datoer og tidspunkter eller med faste mellemrum.

Du kan planlægge en Komplet systemscanning i vinduet Scanninger.

Planlægning af en Komplet systemscanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af Komplet systemscanning i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. I vinduet Rediger scanning under Hvornår skal scanningen udføres? skal du angive, hvornår og hvor ofte scanningen skal udføres.

De fleste hyppighedsindstillinger indeholder muligheder for at definere tidsplanen yderligere. Angiv de ønskede indstillinger.

6. Klik på Næste.

7. Under fanen Scanningsindstillinger skal du klikke på Gem.

Sådan scanner du computeren for trusler med Norton Security

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15672755_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016