Redigering af en brugerdefineret scanning

Du kan redigere en brugerdefineret scanning, som du har oprettet. Du kan inkludere yderligere filer eller mapper til scanningen eller fjerne de filer og mapper, som du ikke vil scanne. Du kan også ændre scanningens navn.

Du kan redigere en brugerdefineret scanning i vinduet Scanninger.

Redigering af en brugerdefineret scanning

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Brugerdefineret scanning under Scanninger og opgaver i vinduet Scanninger.

3. Klik på Gå til.

4. Klik på redigeringsikonet ved siden af den brugerdefinerede scanning, som du vil redigere, i vinduet Scanninger i kolonnen Rediger scanning.

5. Vælg de elementer, som du vil scanne, på fanen Scan elementer i vinduet Rediger scanning. Valg af scanningselementer

6. Angiv, hvornår og hvor ofte scanningen skal udføres, under fanen Søgningsplan. Planlægning af scanning

7. Konfigurer scanningsindstillingerne efter behov på fanen Scanningsmuligheder. Konfiguration af scanningsindstillinger

8. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15672377_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2016