Sådan får du vist processor- og hukommelsesgrafen

Norton holder øje med den samlede processorbelastning og hukommelsesforbruget samt Nortons andel af disse. Grafen til venstre i vinduet Grafer viser processorbelastningen.

Sådan får du vist processor- og hukommelsesgrafen

1. Dobbeltklik på Ydeevne i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Grafer.

2. Klik på Brug til venstre i vinduet Grafer.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Klik på fanen Processor hvis du vil se processorgrafen.

• Klik på fanen Hukommelse hvis du vil se hukommelsesgrafen.

• Klik på 10 min., 30 min., 1 dag, 1 uge eller 1 måned ved siden af funktionen Zoom.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15625060_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016