Processor-belastningsmåler

Norton overvåger systemets samlede processorbelastning og den Norton-specifikke processorbelastning Norton viser processorbelastningsmåleren i vinduet Grafer. Processorbelastningsmåleren er en graf i realtid over processorforbruget.

Grafen viser statistik for de seneste 90 minutter eller for perioden siden du tændte computeren. Det blå mønster i grafen viser den samlede systembelastning, og den gule viser forbruget, som skyldes Norton. De grå blokke, der er mærket Inaktivitet, angiver perioder, hvor computeren ikke var i brug. De grå blokke omfatter perioder, hvor computeren er ved at lukke ned, er i dvale, og hvor du er logget af.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15624757_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018