Kontrol af en fils tillidsniveau

Norton Insight viser omdømmet for Filer af interesse på din computer. Du kan se en fils signatur og den dato, hvor filen blev installeret. Du kan også se filens tillidsniveau, udbredelse i brugergruppen, ressourceforbrug, samt hvor filen stammer fra.

Norton viser kun File Insight, når du højreklikker på en fil af interesse. Når Windows kører i fejlsikret tilstand, kan du ikke bruge denne funktion. Norton også alle filer, for hvilke du åbner vinduet File Insight, som Filer af interesse.

Fra File Insight-vinduet kan du opdatere en fils tillidsniveau eller manuelt vælge filer, som du vil stole på.

Sådan kontrolleres en fils tillidsniveau eller placering

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

3. Klik på Norton Insight i vinduet Scanninger, og klik derefter på Gå til.

4. I vinduet Norton Insight kan du se oplysninger om filen og udføre følgende handlinger:

• Du finder filens placering ved at klikke på Find.

• På fanen Oplysninger skal du klikke på Stol på nu for manuelt at angive tillid til filen.

Du kan manuelt anerkende filer, som der er ringe tillid til, hvor tillidsniveauet ikke er bevist, eller som ikke har mærket Norton Trusted.

5. Klik på Luk.

Sådan kontrolleres en bestemt fils tillidsniveau

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

3. Klik på Norton Insight i vinduet Scanninger, og klik derefter på Gå til.

4. Klik på Kontrollér en bestemt fil i vinduet Norton Insight.

5. Gå til placeringen for den fil, hvis oplysninger du vil kontrollere.

6. Markér filen, og klik derefter på Åbn.

7. Du kan se oplysninger om filen i vinduet File Insight.

8. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15624089_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/08/2018