Sådan får du vist filerne i Norton Insight

Norton Insight viser klassifikationsoplysninger om de Filer af interesse, der findes på computeren. I Norton kan du se bestemte filkategorier ud fra de valg, du foretager i vinduet Norton Insight.

Rullelisten i vinduet Norton Insight indeholder følgende valgmuligheder:

Alle igangværende processer

Viser de processer, der kører på din computer.

Alle filer

Viser alle filer, der er klassificeret som Filer af interesse.

Startelementer

Viser en liste over programmer, der kører, når du starter computeren.

Alle indlæste moduler

Viser en liste over alle filer og programmer der er indlæst i computerens hukommelse.

Højeste indvirkning på ydeevne

Viser en liste over programmer der bruger mange ressourcer.

Norton viser en liste over de 10 filer af interesse, der blev brugt mest på computeren.

Størst udbredelse i brugergruppen

Viser en liste over de filer, der er blevet brugt mest af andre brugere.

Filer, brugere har tillid til

Viser en liste over filer, der er klassificeret som Filer af interesse, som du har anerkendt i vinduet File Insight.

Denne kategori rummer ikke filer, der ikke er klassificeret som Filer af interesse, heller ikke selvom du manuelt angiver, at du har tillid til dem.

Du kan også fjerne tillidsniveauet fra alle filerne, der er klassificeret som Filer af interesse, og som du selv har angivet, at du har tillid til. Klik på Fjern al brugerdefineret tillid ved siden af rullelisten for at fjerne den brugerdefinerede tillid.

Filer der ikke er tillid til

Viser en liste over filer som ikke er mærket Norton Trusted.

Du kan anerkende alle filer ved at klikke på Anerkend alle filer ved siden af rullelisten.

Du kan se filoplysninger som f.eks. filnavn, tillidsniveau, udbredelse i brugergruppen og ressourceforbruget. Der kan være tilfælde, hvor tilliden til en fil er blevet ændret, eller hvor en igangværende proces er stoppet. Ved at opdatere vinduet Norton Insight kan du opdatere fillisten og filoplysningerne. Dækningsværdien er en grafisk fremstilling af, hvor mange filer der er mærket Norton Trusted og det samlede antal filer af interesse. Jo højere procentandel, jo mindre tid tager scanningen.

Sådan får du vist filerne i Norton Insight

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Scanninger.

2. Klik på Norton Insight i vinduet Scanninger, og klik derefter på Gå til.

3. Vælg en af mulighederne på rullelisten Vis i vinduet Norton Insight for at se en kategori med filer.

Du skal muligvis rulle op eller ned for at se alle filerne på listen i detaljeområdet.

4. Klik på Luk.

Sådan opdateres listen med filer

• Klik på Opdater øverst på filikonet i vinduet Norton Insight.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15624052_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016