Anti-phishing

Anti-phishing beskytter dig mod at besøge usikre websteder. Når Anti-phishing er aktiveret, analyserer Anti-phishing-komponenten sikkerhedsniveauet for de websteder, du besøger. Derefter vises resultatet i pop op-vinduet Norton Safe Web. Anti-phishing blokerer også for adgang til websteder, der er kendt for at være bedrageriske.

Anti-phishing giver dig følgende oplysninger om de websteder, du besøger:

• Om det er sikkert at angive fortrolige oplysninger på webstedet

• Om webstedet er bedragerisk

• Om webstedet er mistænkeligt

• Om webstedet er kendt for at være til gene

Pop op-vinduet Norton Safe Web i browserne Internet Explorer, Firefox eller Chrome giver dig mulighed for at se flere detaljer om sikkerhedsstatus for de websteder, du besøger.

Derudover indeholder pop op-vinduet Norton Safe Web oplysninger om websteder, der er sikret af Norton. Hackere efterligner ofte virksomheders websteder, når de opretter bedrageriske websteder. Anti-phishing identificerer de bedrageriske websteder.

Symantec analyserer siderne på disse websteder for at tjekke, om de virkelig tilhører den virksomhed, de giver sig ud for at repræsentere. Dermed kan du være sikker på, at dine oplysninger rent faktisk sendes til den virksomhed, du har i sinde at sende dem til.

Selv om du deaktiverer Anti-phishing, er din computer beskyttet mod trusler på internettet vha. Norton Safe Web-funktionen. Du kan imidlertid ikke bruge funktionen Anmeld dette websted til at sende analysen af websiden til Symantec.

Pop op-vinduet Norton Safe Web viser følgende meddelelser:

Ikon

Meddelelse

SIKRET

Der vises et Norton Secured-ikon ved siden af søgeresultaterne.

Symantec har analyseret denne side og har registreret, at webstedet er godkendt af VeriSign, og at det er sikkert at besøge.

SIKKERT

Der vises et grønt OK-ikon ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon på Norton- værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det er sikkert.

IKKE TESTET

Der vises et gråt spørgsmålstegn ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger dette websted, vises der et grønt OK-ikon på Norton- værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet, men har ikke tilstrækkelige oplysninger om det. Da Symantec ikke har undersøgt webstedet, anbefales det, at du IKKE besøger webstedet.

USIKKER

Der vises et rødt kryds ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon på Norton- værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret denne side, og registreret at webstedet er usikkert. Webstedet forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren.

FORSIGTIG

Der vises et orange udråbstegn ved siden af søgeresultaterne.

Når du besøger et websted med denne status, vises et lignende statusikon på Norton- værktøjslinjen. Norton Safe Web har analyseret webstedet og har konstateret, at det rummer elementer, der er klassificeret som Irritationsfaktorer. Disse irritationsfaktorer er ikke farlige, men de kan installere uønskede programmer på computeren uden din tilladelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15610505_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016