Ændring af adgangskoden til Norton Password Manager

Du bør ændre din adgangskode til Password Manager med jævne mellemrum for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger, der gemmes i Password Manager. Adgangskoden ændres på fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger i Norton Password Manager.

Her kan du også angive et adgangskodetip, hvis du ikke gjorde det, da du konfigurerede Password Manager.

Ændring af adgangskoden til Password Manager-boksen.

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Klik på ikonet for Indstillinger nederst i Norton Password Manager -vinduet.

4. Klik på fanen Sikkerhed.

5. Klik på Skift adgangskode til boksen på linjen Adgangskode til boksen.

6. Skriv den nuværende adgangskode og den nye adgangskode i vinduet Skift adgangskode til boksen, og bekræft den nye adgangskode.

7. Klik på OK.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15610370_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018