Ændring af adgangskoden til Identity Safe

Du bør ændre din adgangskode til Identity Safe med jævne mellemrum for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger i Identity Safe. Du kan ændre adgangskoden via fanen Sikkerhed i vinduet Indstillinger i Norton Identity Safe.

Hvis du vil ændre Identity Safe-adgangskoden for din onlineboks, skal adgangskoden have følgende egenskaber:

• Mindst otte tegn

• Mindst ét stort bogstav

• Mindst ét tal (0 til 9)

• Mindst ét symbol (f.eks. * > & $ %)

• Adgangskoden må ikke svare til dit brugernavn til Norton-kontoen.

Her kan du indstille din huskeregel til adgangskoden, hvis du ikke gjorde det, da du konfigurerede Identity Safe.

Sådan ændres adgangskoden til Identity Safe-boksen

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. I vinduet Norton Identity Safe skal du klikke på ikonet Indstillinger, der findes nederst i vinduet.

3. Klik på fanen Sikkerhed.

4. I rækken Adgangskode til boksen skal du klikke på Skift adgangskoden til boksen.

5. I vinduet Skift adgangskode til boksen skal du skrive den nuværende adgangskode og den nye adgangskode, samt bekræfte den nye adgangskode.

6. Klik på OK.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15610370_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016