Tegnebog i Norton Password Manager

Med funktionen Tegnebog i Password Manager kan du administrere økonomiske oplysninger, såsom kort- og bankkontooplysninger og detaljer om kreditkortbetalinger.

Du kan bruge tegnebogen til at gøre følgende:

• Udfylde kreditkort- eller bankoplysninger automatisk, når du gennemfører onlinetransaktioner.

• Vælge, hvilke kortoplysninger du vil bruge på forskellige websteder.

• Sikre dine økonomiske oplysninger, mens du er online.

På den måde beskytter Password Manager dig mod programmer, der registrerer tasteanslag (såkaldte "keyloggers") og kan bruges til at stjæle og misbruge din identitet. Bankwebsteder og andre websteder til e-handel har formularer med felter til kreditkort- og bankkontooplysninger. Når du klikker i et felt på disse websteder, åbner Norton Password Manager oplysningspanelet, hvor du kan vælge, at formularen skal udfyldes automatisk. I Oplysningspanelet kan du vælge den betaling, du vil bruge, og klikke på Udfyld.

Ved at klikke på ikonet Åbn Udfyldningsassistent i menuen BOKSEN ER ÅBEN kan du også få vist dine gemte betalinger. Du kan derefter vælge en betaling og trække de pågældende oplysninger til formularen og slippe dem.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere betalinger efter navn og dato for ændring og brug. Du kan også søge efter betalinger, der er gemt i din boks.

Tegnebog giver dig desuden følgende muligheder:

• Du kan beskytte dine økonomiske oplysninger ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag.

• De websider, der har skemaer, genkendes og viser omgående et pop op-vindue med listen over kort.

• Du kan få en hurtig oversigt over de kort og bankkonti, der ikke er beskyttede med adgangskoder. Password Manager beskytter derudover din tegnebog, som er beskyttet med en adgangskode, ved ikke at vise en oversigt over tegnebogens indhold.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15610368_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/08/2018