Tegnebogen i Norton Identity Safe

Med funktionen Tegnebog i Identity Safe kan du administrere økonomiske oplysninger, såsom kort- og bankkontooplysninger og detaljer om kreditbetalinger.

Du kan bruge tegnebogen til at gøre følgende:

• Udfylde kreditkort- eller bankoplysninger automatisk, når du gennemfører onlinetransaktioner.

• Vælge, hvilke kortoplysninger du vil bruge på forskellige websteder.

• Sikre dine økonomiske oplysninger, mens du er online.

På den måde beskytter Identity Safe dig mod programmer, der registrerer tastanslag og derved stjæler og misbruger din identitet. Bankwebsteder og andre websteder til e-handel har formularer med felter til kreditkort- eller andre økonomiske oplysninger. Når du klikker på et felt på sådanne websteder, åbner Norton Identity Safe Oplysningspanelet, som beder dig om tilladelse til at udfylde formularen automatisk. I Oplysningspanelet kan du vælge den betaling, du vil bruge, og klikke på Udfyld.

Ved at klikke på ikonet Åbn Udfyldningsassistent i menuen BOKSEN ER ÅBEN kan du også få vist dine gemte betalinger. Du kan derefter vælge en betaling og trække de pågældende oplysninger til formularen og slippe dem.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere betalinger efter navn og dato for ændring og brug. Du kan også søge efter betalinger, der er gemt i din boks.

Tegnebog giver dig desuden følgende muligheder:

• Du kan beskytte dine økonomiske oplysninger ved at tilføje et ekstra sikkerhedslag.

• De websider, der har skemaer, genkendes og viser omgående et pop op-vindue med listen over kort.

• Du kan få en hurtig oversigt over de kort og bankkonti, der ikke er beskyttede med adgangskoder. Identity Safe sikrer adgangsbeskyttede tegnebøger yderligere ved ikke at vise en oversigt over tegnebogen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15610368_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016