Loginoplysninger til Norton Identity Safe

Loginoplysninger, du opbevarer i Identity Safe, omfatter legitimationsoplysninger til mail, netbank, sociale netværk og handel på nettet.

Identity Safe giver dig mulighed for at automatisk gemme legitimationsoplysningerne, første gang du logger på et websted, og opbevarer legitimationsoplysningerne sikkert. Når du vender tilbage til webstedet, logger Identity Safe dig automatisk på.

Identity Safe understøttes i browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Loginfunktioner i Identity Safe:

• Henter og gemmer automatisk loginoplysninger for websteder, som du går ind på, og giver dig mulighed for at tilføje legitimationsoplysninger.

• Opbevarer flere ID'er eller konti og adgangskoder til et websted, og viser styrken for adgangskoderne i loginoplysningerne.

• Søger intelligent efter en bestemt loginoplysning og åbner hurtigt webstedets loginside.

• Giver dig mulighed for at kunne kontrollere, om du vil have automatisk udfyldning eller automatisk indsendelse, eller om der skal bruges en boksadgangskode, før der logges på et websted, som gemt i Identity Safe.

• Giver adgang til de loginoplysninger, du har gemt for et websted, selv hvis Norton udløber.

Hvis din boks er lukket, når du går til et websted, hvor du skal indtaste dine loginoplysninger, åbner Norton Identity Safe automatisk oplysningspanelet. I oplysningspanelet kan du indtaste adgangskoden til din boks og dernæst vælge de loginoplysninger, du vil bruge på webstedet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15610367_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016