Loginoplysninger i Norton Password Manager

De loginoplysninger, du opbevarer i Password Manager, omfatter legitimationsoplysninger til mail, netbank, sociale netværk og handel på nettet.

Med Password Manager kan legitimationsoplysningerne gemmes automatisk, første gang du logger på et websted, og dine loginoplysninger opbevares på sikker vis. Når du åbner webstedet på et senere tidspunkt, logger Password Manager dig automatisk på.

Password Manager understøttes i browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Loginfunktionerne i Password Manager:

• Henter og gemmer automatisk loginoplysninger for websteder, som du går ind på, og giver dig mulighed for at tilføje legitimationsoplysninger.

• Opbevarer flere ID'er eller konti og adgangskoder til et websted, og viser styrken for adgangskoderne i loginoplysningerne.

• Søger intelligent efter en bestemt loginoplysning og åbner hurtigt webstedets loginside.

• Giver dig mulighed for at kontrollere, om du vil have automatisk udfyldning eller automatisk indsendelse, eller om der skal bruges en boksadgangskode, før der logges på et websted, som er gemt i Password Manager.

• Giver adgang til de loginoplysninger, du har gemt for et websted, selv hvis Norton udløber.

Hvis boksen er lukket, når du går ind på et websted, hvor du skal indtaste dine loginoplysninger, åbner Norton Password Manager automatisk oplysningspanelet. I oplysningspanelet kan du indtaste adgangskoden til din boks og dernæst vælge de loginoplysninger, du vil bruge på webstedet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15610367_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/08/2018