Nulstilling af Norton Password Manager

Det kan være nødvendigt at nulstille Password Manager i følgende situationer:

• Der opstår en fejl på computeren.

• Du har glemt adgangskoden til Password Manager.

Du kan nulstille Password Manager ved at slette Password Manager-boksen. I så fald skal du indtaste alle de data, som blev slettet, igen. Hvis du sletter boksen, mister du alle dine gemte Password Manager-data, f.eks. dine loginoplysninger, adresser, kort og noter.

Nulstilling af Password Manager

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Password Manager.

3. Skriv adgangskoden til Password Manager i dialogboksen Boks lukket.

Hvis du skriver en forkert adgangskode tre gange, vises muligheden Vil du slette din boks.

4. Klik på Klik her ud for Vil du slette din boks.

5. Klik på Ja, slet min boks i vinduet Slet boks.

6. Klik på Ja i dialogboksen med advarslen.

7. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

8. Skriv din adgangskode i feltet Adgangskode til boksen i vinduet Oprettelse af ny boks: Adgangskode til boksen, og klik på Næste.

9. Bekræft adgangskoden ved at skrive den igen i vinduet Oprettelse af ny boks: Bekræft adgangskode, og klik på Næste.

10. Skriv en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: Adgangskodetip, og klik derefter på Næste.

11. Klik på Udfør.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15610354_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2018