Nulstilling af Identity Safe

Du kan være nødt til at nulstille Identity Safe i følgende situationer:

  • Du oplever en computerfejl.

  • Du har glemt din adgangskode til Identity Safe.

Hvis du glemmer din adgangskode til Identity Safe, kan den ikke gendannes. Hvis du indtaster en forkert adgangskode tre gange, bliver du bedt om at slette din boks af Identity Safe. Hvis du sletter boksen, mister du alle dine gemte Identity Safe-data, f.eks. dine loginoplysninger, adresser, kort og noter.

Du kan nulstille Identity Safe ved at slette din Identity Safe-boks. I så fald skal du genindtaste alle de data, som blev slettet.

Nulstilling af Identity Safe

  1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

  2. I dialogboksen Boks lukket skal du skrive adgangskoden til Identity Safe.

    Hvis du indtaster en forkert adgangskode tre gange, vises muligheden Vil du slette din boks?.

  3. Klik på Klik her ud for Vil du slette din boks?.

  4. I vinduet Slet boks skal du klikke på Ja, slet min boks.

  5. Klik på Ja i dialogboksen med advarslen.

  6. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

  7. I vinduet Oprettelse af ny boks: Adgangskode til boksen i feltet Adgangskode til boksen skal du skrive din adgangskode og derefter klikke på Næste.

  8. I vinduet Oprettelse af ny boks: bekræft adgangskode skal du indtaste adgangskoden igen for at bekræfte og derefter klikke på Næste.

  9. Indtast en huskeregel til adgangskoden i feltet Oprettelse af ny boks: adgangskodetip, og klik derefter på Næste

  10. Klik på Udfør.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15610354_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016