Adgang til Identity Safe

Du kan få adgang til Identity Safe fra følgende områder:

• fra afsnittet Identitet i hovedvinduet i programmet

• fra Norton-værktøjslinjen

Du kan få adgang til alle Identity Safe-data, selv når programmet er udløbet. Du kan bruge følgende funktioner, efter at programmet er udløbet:

Loginoplysninger

Bruges til at se de gemte login-oplysninger, som f.eks. legitimationsoplysningerne til din netbank, bruger-id'et til din mailkonto samt adgangskode.

Adresser

Bruges til at se dine personlige oplysninger som navn, fødselsdag, postadresse, mailadresse og telefonnumre.

Tegnebog

Bruges til at se dine gemte økonomiske oplysninger som f.eks. kreditkortinformationer, informationer om bankkonti og detaljer om kreditbetalinger.

Noter

Du kan se den tekst, som du har indtastet, til senere brug

Du skal være logget på Identity Safe for at få adgang til Identity Safe-funktionerne. Identity Safe-funktionerne understøttes kun i browserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15608055_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016