Beskyttelse mod indtrængen

Med funktionen Beskyttelse mod indtrængen beskyttes du mod angreb, når du er online. Den scanner netværkstrafikken for angrebssignaturer, f.eks. sociale trusler og udgående angreb, der kan bruges til at identificere forsøg på udnyttelse af sårbarheder i operativsystemet eller i et program, du bruger. Beskyttelse mod indtrængen kasserer pakker fra computere, som forsøger at sende data med kendte angrebssignaturer, for derved at beskytte computeren. Funktionen blokerer forbindelsen til disse computere.

Som standard er funktionen Beskyttelse mod indtrængen aktiveret. Den skal være aktiveret, for at du kan tilpasse nedenstående indstillinger.

Når Beskyttelse mod indtrængen er deaktiveret, er computeren ikke tilstrækkeligt beskyttet mod trusler fra internettet og sikkerhedsrisici.

Sådan deaktiveres meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

Du kan vælge, om du vil modtage meddelelser, når der registreres trusler vha. Beskyttelse mod indtrængen. Som standard er meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen aktiveret.

Sådan deaktiveres meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Meddelelser under Beskyttelse mod indtrængen til positionen Fra.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15471442_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016