Beskyttelse mod indtrængen

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Med funktionen Beskyttelse mod indtrængen beskyttes du mod angreb, når du er online. Den scanner netværkstrafikken for angrebssignaturer, f.eks. sociale trusler og udgående angreb, der kan bruges til at identificere forsøg på udnyttelse af sårbarheder i operativsystemet eller i et program, du bruger. Beskyttelse mod indtrængen kasserer pakker fra computere, som forsøger at sende data med kendte angrebssignaturer, for derved at beskytte computeren. Funktionen blokerer forbindelsen til disse computere.

Som standard er funktionen Beskyttelse mod indtrængen aktiveret. Den skal være aktiveret, for at du kan tilpasse nedenstående indstillinger.

Når Beskyttelse mod indtrængen er deaktiveret, er computeren ikke tilstrækkeligt beskyttet mod trusler fra internettet og sikkerhedsrisici.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v15471442_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/03/2018