Browserbeskyttelse

Skadelige websteder registrerer og udnytter sårbarheder i browsere for at downloade malware. Når du aktiverer Browserbeskyttelse, blokerer Norton malware, inden der kan foretages et angreb. Funktionen beskytter dine følsomme oplysninger og forhindrer angribere i at få adgang til din computer.

Som standard er Browserbeskyttelse aktiveret. Lad Browserbeskyttelse være aktiveret for at sikre, at du er beskyttet mod skadelige websteder.

Browserbeskyttelse kan bruges i Internet Explorer 7.0 og nyere versioner samt i Firefox 10.0 og nyere versioner.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v15457369_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016