Download og installer Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate kan installeres på 10 enheder. Log på din konto for at installere Norton Utilities Ultimate på en Windows-computer.

TRIN 1

Download og installer Norton Utilities Ultimate

1. Log på din -konto.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. På siden Mit abonnement skal du under Norton Utilities Ultimate klikke på Download.

4. I vinduet Kom i gang skal du kopiere den aktiveringsnøgle, der følger med, da du skal indtaste den under aktiveringsprocessen.

5. Klik på Acceptér og download..

Klik på linket til Aftale om licens og tjenesteydelser, og læs aftalen, før du downloader og installerer Norton.

6. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen, du downloadede.

7. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

TRIN 2

Aktiver Norton Utilities Ultimate

1. Åbn Norton Utilities Ultimate.

2. Klik på Aktivér nu i Norton -vinduet.

3. Indtast Norton Utilities Ultimate Key, og klik på Afslut aktivering.

Almindelige fejl ved indtastning af produktnøgle

• Mellemrum i produktnøglen forårsager en fejl.

• Sørg for, at du indtaster licensoplysninger for det specifikke produkt, du bruger. Licensinformation for et Norton-produkt kan ikke udskiftes med et andet Norton-produkt.

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte eller ugyldige, skal du kontrollere, at du har indtastet licensoplysningerne nøjagtigt som vist.

Nogle tegn (f.eks. tallet 0 og bogstavet O) kan se meget ens ud. Dobbelttjek gerne følgende: Bogstaverne O, l (lille l), I (stort I); og tallene 0 (nul) og 1 (et).

• Hvis der stadig vises en meddelelse om, at licensoplysningerne er forkerte, skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v138345583
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/11/2021