Download og installer Norton 360-appen på din mobilenhed

Du kan downloade og installere Norton 360-appen for at beskytte din mobilenhed og de oplysninger, som den gemmer, mod digitale trusler.

Du kan downloade og installere Norton 360-appen direkte på din mobilenhed eller sende installationsanvisninger i en mail eller en sms til mobilenheden fra en computer. Du kan også scanne QR-koden for at downloade Norton 360-appen på din mobilenhed. Brug en hvilken som helst QR-scanner til at scanne koden.

For at installere Norton 360-appen på en Android-enhed skal du have Android 8.x eller nyere. Hvis du vil installere Norton 360-appen på din iOS-enhed, skal du have iOS 12.x eller nyere.

Jeg bruger en Android-enhed og vil gerne installere Norton 360 app

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360 -app-skærmen, skal du trykke på Installer.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Jeg er på min iPhone eller iPad, og jeg vil gerne installere Norton 360-appen

1. Start din Apple App Store-app på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. På Norton 360-app-skærmen, skal du trykke på HENT eller ikonet download .
  3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

Jeg bruger en computer og vil gerne sende anvisninger vedrørende installation af Norton 360-appen på min mobilenhed

1. Log ind på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget på din konto, bliver du bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på. Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en Norton-konto og gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Kom godt i gang, og klik på Send et link til download.

4. Gør et af følgende, afhængigt af, hvilket udvalg du bruger:

• Hvis du vil sende en e-mail-invitation - Vælg indstillingen Mail, skriv en mail-adresse, du kan få adgang til på din mobile enhed, og klik på ikonet Send . Find og åbn mailen fra Norton på den mobilenhed, som du vil downloade beskyttelsen på, og tryk på Download nu.
    • Hvis du vil sende en tekstbesked til din mobilenhed med downloadlinket - Vælg indstillingen Tekst, vælg dit land fra rullelisten, og indtast derefter mobilnummeret på den enhed, som du vil modtage sms'en på. med downloadlinket. Klik på send-ikonet .

I nogle lande kan du ikke modtage tekstbeskeden med downloadlinket med det samme. Modtagelse af SMS-beskeden er underlagt lokale teleoperatørregulativer i dit land. Hvert land har sine lokale regler for at sende og modtage tekstbeskeder. Kontroller webstedet for dit lands telestyrelse om begrænsningerne.

• Hvis du vil kopiere downloadlinket og dele det senere til din mobilenhed - Hvis du ønsker at dele downloadlinket via andre kommunikationsmidler, skal du bruge muligheden Kopier link til at kopiere downloadlinket og dele det senere. Hvis du bliver bedt om at logge på, når du klikker på linket til download, skal du angive mailadressen og adgangskoden til din konto.

5. På skærmen Kom godt i gang skal du trykke på Norton 360 og derefter trykke på Næste.

6. Hvis du har en Android-enhed, omdirigeres du til Norton 360-appen i Google Play Butik. Hvis du har en iOS-enhed, skal du trykke på Download i App Store for at omdirigere til Norton 360-appen i Apple App Store.

7. Afhængigt af din enhed skal du gøre følgende:

• Hvis du har en Android-enhed, skal du trykke på Installer for at starte installationen.

• Hvis du har en iOS-enhed, skal du trykke på Hent, trykke på Installer og derefter trykke på Færdig.

8. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

9. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Fortsæt.

Download og installation af Norton 360-appen, der er købt hos en tjenesteudbyder

1. Åbn den mail, som du fik fra din tjenesteudbyder, på din mobilenhed, og tryk derefter på downloadlinket.

Hvis du har modtaget en sms fra din tjenesteudbyder, skal du trykke på URL-linket i sms'en.

2. Hvis du bliver bedt om det, så indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

3. Tryk på Hent det på Google Play eller Download i App Store. Du omdirigeres til Norton 360-appen i din Google Play Store eller Apple App Store.

4. Gør følgende:

• Tryk på Installer på din Android-enhed.

• Tryk på Hent, på din iOS-enhed og derefter på Installer.

5. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn for at åbne Norton 360-appen.

6. Læs licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Fortsæt for at fuldføre installationen.

Download og manuel installation af Norton 360-appen, der er købt hos en tjenesteudbyder, via Google Play Store eller Apple App Store

Jeg har en Android-enhed

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360 -app-skærmen, skal du trykke på Installer.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Indløs et abonnement.

5. Tryk på Angiv en partnerkode.

6. Indtast en gyldig partnerkode, som du har modtaget fra din tjenesteudbyder, tryk på Næste.

7. Tryk på Fortsæt for at bekræfte din tjenesteudbyder.

8. Indtast legitimationsoplysningerne til din Norton-konto for at fuldføre installationen.

Jeg har en iOS-enhed

1. Start din Apple App Store-app på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360-app -skærmen, skal du trykke på HENT eller ikonet download .
  3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Tryk på Log på med din tjenesteudbyder.

6. Indtast navnet på din tjenesteudbyder, og tryk på Næste.

7. Tryk på Fortsæt for at bekræfte din tjenesteudbyder.

8. Afhængigt af din tjenesteudbyder skal du muligvis indtaste dine legitimationsoplysninger til din Norton- eller tjenesteudbyderkonto for at fuldføre installationen.

Video: How To Download and Install Norton 360 app on an Android device

Video: How To Download and Install Norton 360 app on an iOS device

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722267
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 20/11/2021