Meddelelse om udfasning af support til Norton-beskyttelse på Windows XP og Windows Vista

Hvorfor slutter Norton-beskyttelse på Windows XP og Vista?

Microsoft var ophørt med at supportere Windows XP i 2014 og Windows Vista i 2017.

NortonLifeLock-produkter og -tjenester har fortsat med at beskytte computere, der bruger disse operativsystemer, langt forbi deres udfasningsdatoer fra Microsoft. For at fortsætte med at yde vores bedste sikkerhed for moderne Windows-operativsystemer understøttes disse ældre operativsystemer ikke længere.

Hvordan finder jeg Windows-versionen på min computer?

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

winver

Vinduet Om Windows åbnes og viser versionen af Microsoft Windows, oplysninger om version og service pack, hvis der er installeret en service pack.

Hvornår slutter Norton-beskyttelsen?

Norton-beskyttelse stopper med at supportere Windows XP og Vista i begyndelsen af 2021. En nøjagtig slutdato for udfasning af support kommer snart, og din Norton-beskyttelse fortsætter med at fungere normalt indtil da. Efter slutdatoen for support modtager computere, der kører ikke-understøttede operativsystemer, ikke længere produkt-, tjeneste- og beskyttelsesopdateringer og virusdefinitioner.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg stadig bruger Windows XP eller Vista?

For at din computer kan modtage Norton-beskyttelse efter support udfases i begyndelsen af 2021, kan du opdatere din computers operativsystem til Windows 10. Mens Windows 7-computere stadig understøttes af Norton-beskyttelsessoftware, anbefaler vi ikke at opgradere XP- eller Vista-systemer til Windows 7 eftersom Microsoft afsluttede Windows 7-support i januar 2020.

Kan jeg overføre mit NortonLifeLock-abonnement, når jeg migrerer til en understøttet version af Windows?

Når du har migreret til den aktuelle version af Windows, skal du geninstallere din Norton-beskyttelse. Gå til Mit Norton for at downloade og geninstallere din beskyttelse.

Hvis du beslutter dig for at holde op med at bruge din gamle computer, kan du tage Norton-beskyttelse med dig. Du kan få mere at vide under Overfør din Norton-beskyttelse fra en enhed til en anden enhed.

Afhængigt af dit abonnement kan du også downloade Norton-beskyttelsen på dine andre Mac-, Android- eller iOS-enheder.

Hvad hvis jeg ikke kan opgradere til en understøttet version af Windows?

Din Norton-beskyttelse vil fortsat fungere normalt indtil begyndelsen af 2021. Hvis du ikke kan opgradere til en understøttet version af Windows inden da, kan du fortsætte med at bruge NortonLifeLock-abonnementet på dine andre understøttede enheder.

Hvis du ikke bruger abonnementet på nogen af dine enheder, kan du kontakte Kundeservice og support for at se, om du er berettiget til tilbageførsel.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v136450289
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2020