Om selvhjælp

På Symantecs websted findes svar på de mest almindelige spørgsmål fra kunderne. På webstedet kan du:

• Finde hjælp til dit abonnement, downloads, produktaktivering og andre ikke-tekniske problemer.

• Søg i vores supportressourcer for at finde hjælp til tekniske problemer som f.eks. installations-, konfigurations- eller fejlfindingsproblemer med dit Norton-program.

• Finde oplysninger om de seneste virustrusler og fjernelsesværktøjer.

Du kan få adgang til Symantecs supportwebsted på følgende adresse:

www.norton.com/macsupport

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v13542911_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 29/09/2015