Meddelelse: "Forbindelsesfejl: Secure VPN har oplevet en forbindelsesfejl. Prøv igen senere."

Dette problem opstår typisk, når Norton Secure VPN ikke kan oprette forbindelse til VPN-serveren. Kontrollér, at enheden har forbindelse til internettet.

For at løse dette problem skal du afinstallere og geninstallere WAN Miniport-drivere og nulstille netværkskortstillingerne. Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton.

TRIN 1

Afinstaller og geninstaller WAN Miniport-drivere

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhedshåndtering skal du dobbeltklikke på Netværkskort, så hele listen vises.

4. Dobbeltklik under Netværkskort WAN Miniport-drivere (IKEv2) for at åbne driveregenskaber.

Hvis du ikke kan finde WAN Miniport-drivere (IKEv2) under Netværkskort, skal du på menulinjen foroven vælge Vis > Vis skjulte enheder.

5. På fanen Driver skal du klikke på Afinstaller eller Afinstaller enhed.

6. Følg anvisningerne på skærmen.

7. Gentag trin 4 til 6 for at fjerne følgende drivere:

• WAN Miniport-drivere (IP)

• WAN Miniport-drivere (IPv6)

Følg anvisningerne på skærmen, og fjern WAN Miniport- og TAP-driverne.

8. I vinduet Enhedshåndtering skal du på den øverste værktøjslinje klikke på Handlinger og derefter klikke på Søg efter hardwareændringer.

9. Følg anvisningerne på skærmen for at installere WAN Miniport-enhedsdrivere.

Når installationen af enhedsdriveren er afsluttet, kan du starte Norton og aktivere Secure VPN. Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Nulstil netværkskort og TCP/IP-stak

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

cmd

3. Indtast følgende i vinduet med kommandoprompten, og tryk på returtasten :

netsh winsock nulstilling

Når Winsock-nulstillingen er gennemført, vises meddelelsen "Winsock-nulstilling afsluttet" i vinduet Kommandoprompt.

4. Indtast følgende i vinduet med kommandoprompten, og tryk på returtasten :

netsh int ipv4 nulstil

Hvis du bruger IPV6, skal du skrive følgende kommando og trykke på Gå ind :

netsh int ipv6 nulstil

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 3

Kontroller rodcertifikaterne for Secure VPN

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

certlm.msc

3. Udvid mappen Personligt, og klik derefter på Certifikater.

4. I højre rude under kategorien Udstedt af, skal du se efter SurfEasy -poster.

Kontroller, at "Surf Easy-certifikater" er installeret i Local Machine Certificate Store. (Personlig, pålidelig rod og mellemliggende certificering)

5. Hvis du ser flere SurfEasy-poster, skal du slette de gamle certifikater.

Gør følgende for at finde installationsdatoen for Norton:

• Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

• Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

• På listen over installerede programmer skal du finde Norton 360 eller Norton Secure VPN og kontrollere datoen "installeret på".

• Sammenlign Norton-installationsdatoen med udløbsdatoen for Surfeasy-certifikater, og slet duplikaterne.

6. Luk vinduet Certifikatadministrator.

7. Start Norton og tænd for Secure VPN.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v135213476
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/03/2021