Nulstil boksadgangskode for Norton Password Manager fra din mobile enhed

Norton Password Manager lader dig kun nulstille din boks-adgangskode fra din mobilenhed. For at nulstille Norton Password Manager-boksens adgangskode fra din mobilenhed, skal Norton Password Manager være installeret på din enhed, og den skal være konfigureret til at åbn boksen med biometrisk autentificering.

Nulstil din boksadgangskode fra iOS-enhed

Denne funktion er kun tilgængelig på iOS-enheder, der kører iOS 10 eller derover.

1. Log på din Norton Password Manager-app med biometrisk autentificering.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger

3. I vinduet Indstillinger trykkes på Boks.

4. På skærmen Boks under BOKSADGANGSKODE trykkes på Nulstil Adgangskode.

Godkend ved hjælp af Touch ID eller Face ID.

5. På skærmen Nulstil adgangskode følges anvisningerne på skærmen for at nulstille adgangskoden, og der trykkes på Gem.

Nulstil din boksadgangskode fra Android-enhed

1. Log på din Norton Password Manager-app med biometrisk autentificering.

2. Tryk på ikonet Menu på skærmbilledet Boks og tryk derefter på Indstillinger.

3. På skærmen Indstillinger trykkes på Boks.

4. På skærmen Boks under BOKSADGANGSKODE trykkes på Nulstil Adgangskode.

Godkend ved hjælp af biometrisk autentificering.

5. På skærmen Nulstil adgangskode følges vejledningen på skærmen, og der trykkes på Gem.

Du kan også ændre din adgangskode vha. Norton Password Manager-browserudvidelsen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v135002142
Operativsystem Android, ios
Sidst ændret: 04/08/2020